FEDEK Sistemleri

Öğrenci Bilgi Sistemi:

Bölümümüze ilk defa kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimize danışmanları tarafından bireysel olarak mülakat yapılması ve elde edilen sonuçlar doğrultusunda öğrencilerimizin her türlü problemlerinin çözümünün ve ihtiyaçlarının giderilmesinin amaçlandığı bir sistemdir. Sistemin kontrolünden Bölüm Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Murat ŞAHİN sorumludur.

Öğrenci SMS Sistemi:

Aktif öğrencilerimize "OMUSOSYOLJİ" mezun öğrencilerimize ise "OMUSOSMEZUN" başlıklı SMS mesajlarıyla ulaşmayı sağlayan sistemdir. Sistem 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı başından itibaren aktif olarak hizmete girmiştir. Sistemin kontrolünden Prof. Dr. Recep CENGİZ ve Arş. Gör. Zeynel Hakan AŞER sorumludur.

Mezun Bilgi Sistemi:

Bölümümüzden mezun olmuş öğrencilerimiz ile ilişkilerimizin devam etmesini sağlamak amacıyla kurulmuş sistemdir. Sistemin kontrolünden Prof. Dr. Recep CENGİZ ve Arş. Gör. Tuba ALTINKAYA sorumludur.